Over Curitas
Uw partner in textiel recyclage

Koen De Vos

Gedelegeerd Bestuurder

Michiel De Wolf

Accountant

Joeri Van Lancre

Logistiek verantwoordelijke
Curitas Recyclage

Uw partner in textiel recyclage

En dat al voor meer dan 25 jaar.

Curitas is een erkende inzamelaar en vervoerder van textiel voor zowel Vlaanderen (OVAM), Wallonië en Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Alvorens een kledingstuk helemaal opgefrist aangeboden kan worden, dient er een (vaak internationaal) traject afgelegd te worden. Er komt heus veel meer bij kijken dan enkel het plaatsen van textielcontainers en de wekelijkse ophaling van kledij. Hiervoor kan je met onze jarenlange ervaring in de rexyclage van textiel bij Curitas terecht.

Of je nu op zoek bent naar textielcontainers in de buurt, of zelf een textielcontainer wil plaatsen, dan ben je bij Curitas aan het juiste adres. Reeds meer dan 25 jaar begeleidt Curitas gemeenten, verenigingen en zelfstandigen bij de plaatsing van een textielcontainer. De locaties van deze ophaalpunten van kledij worden automatisch in kaart gebracht en kunnen dan makkelijk geraadpleegd worden.

Contacteer ons
Curitas Recyclage

Recyclage

Een kleinere voetafdruk

Curitas is reeds 25 jaar een gevestigde waarde in de wereld van het ophalen en verwerken van textiel. De herkenbare beige textielcontainers staan verspreid over de Belgische supermarkten, scholen, containerparken en vele andere strategische plaatsen. Als onderdeel van de Boer Groep Holland, staat Curitas garant voor een vlotte samenwerking met tal van gemeenten en steden.

Contacteer ons